Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γαλατσίου αποτελεί εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή  27 Νοεμβρίου 2020 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου – απέναντι από το Άλσος Βεϊκου), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων στις 241 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για προσέλευση τους στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους το Α.Μ.Κ.Α., Ταυτότητα ή Διαβατήριο, σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση .

Τέλος, λόγω του βάρους και της  ποσότητας  των προϊόντων, κρίνεται  σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο ή καρότσι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ