Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Ορκίστηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ορκίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο, σε μια λιτή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί πολίτες.

Ο Δήμαρχος  Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη και την ανανέωση αυτής στο πρόσωπό του και ευχήθηκε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και όλους τους συνεργάτες του μια εποικοδομητική θητεία, με έργο και αποτελέσματα για τον Δήμο.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν η κα. Ζωή Ράπτη Bουλευτής Β’ Περιφέρειας Αθηνών Βορείου Τομέα με τη Νέα Δημοκρατία, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κος. Αναστάσιος Μαυρίδης, η κα. Ρένα Δούρου πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, ο κος. Γιώργος Κατρούγκαλος πρώην Υπουργός Εξωτερικών και ο κος. Γιώργος Μπρούλιας πρώην Δήμαρχος Αθηναίων.

Τη θρησκευτική ορκωμοσία τέλεσαν ο Μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός, ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, Αθηναγόρας Σουπουρτζής και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εφημέριος Αγ.Ειρήνης, Νικόλαος Αλέξανδρος Πρετοριάν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ