Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Συναγερμός” χτύπησε τις προηγούμενες μέρες στο Δημαρχείο Γαλατσίου και στην Κοινωνική Υπηρεσία, μετά τη διαπίστωση κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου. 

Με αφορμή το γεγονός, συνεργείο καθαριότητας, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, απολύμανε προληπτικά όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των κτιρίων.

Παράλληλα, μετά την ιχνηλάτηση των επαφών του υπαλλήλου, έγινε το τεστ Covid-19 στους υπαλλήλους του τμήματος και στο συγγενικό περιβάλλον κι όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Με ραντεβού η εξυπηρέτηση στο Δήμο

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/128 /17765 /2-10-2020 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΣΧΒ46ΜΤΛ6-Ρ3Π) ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες για τα εξής:

  • Η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται ΜΟΝΟ με ραντεβού και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.
  • Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα, κατόπιν ραντεβού, θα επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με τη χρήση μάσκας. 

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά να μην προσέρχονται οι πολίτες στο Δημαρχείο για ζητήματα όπως πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά., τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή μπορούν να γίνουν με τηλεφωνικές αιτήσεις  (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή με ηλεκτρονικές αιτήσεις στα e-mail [email protected] και [email protected] .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ