Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών Γαλατσίου στο επίκεντρο της συνάντησης Κουμουτσάκου – Μαρκόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Γαλατσίου πραγματοποίησε ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ.Γ. Μαρκόπουλο.

Ο κ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε από τον κ. Μαρκόπουλο για τα θέματα της περιοχής, καθώς και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Γαλατσίου.

Συζήτησαν εκτενώς για τα έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα, όπως η Γραμμή 4 του μετρό Άλσος Βεΐκου–Γουδή, η κατασκευή χώρου στάθμευσης καθώς και η δημιουργία κοινόχρηστου χώρου – κεντρικής πλατείας μεταξύ των οδών Ιπποκράτους, Αγ. Γλυκερίας και Λεωφ. Γαλατσίου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο όραμα της Δημοτικής Αρχής, που είναι η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Βεΐκου, ένα έργο υπολογιζόμενου κόστους 130 εκατομμυρίων ευρώ που εάν υλοποιηθεί θα αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα όχι μόνο του Δήμου Γαλατσίου, αλλά και της πρωτεύουσας, καθώς θα προσθέσει κοινόχρηστους χώρους πρασίνου χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και θα συμβάλλει στην αναγέννηση της τοπικής αγοράς.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, άκουσε με προσοχή τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο διαρκή αγώνα του Δήμου Γαλατσίου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κα. Αγγελική Μαρία Ζήκου και κ. Βασίλειος Δερεδίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γαλατσίου Άγγελος Δημοσθένους καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κορρές και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ