Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου “Γυμνάσιον”: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο διατροφής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο διατροφής, Αθλητικό Εργαστήρι Διατροφής Παιδιών & Εφήβων, που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου “Γυμνάσιον”, την Τετάρτη 29 Απριλίου.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο είχε θέμα τη διατροφή παιδιών και εφήβων που ασχολούνται με το στίβο,αλλά και γενικότερα με τον αθλητισμό.Το σεμινάριο απευθυνόταν σε αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παιδιά, γονείς και μέλη του συλλόγου, οι οποίοι κατά τη διάρκειά του διατύπωσαν ερωτήσεις και προβληματισμούς σε θέματα διατροφής.

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινικός Διαιτολόγος, εξειδικευμένη στην παιδική διατροφή με πολυετή πείρα στον αθλητισμό υψηλού επιπέδου, μίλησε σε παιδιά και γονείς για την ανάγκη απόκτησης καλών συνηθειών διατροφής και απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

“Ελπίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα να επαναλάβουμε διά ζώσης το σεμινάριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει το σύνολο των αθλητών και αθλουμένων, με άμεσο τρόπο, μέσα από βιωματικές διαδικασίες.

Ευχαριστούμε όλους, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παιδιά, γονείς, μέλη και φίλους του συλλόγου, για την ενεργή συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τη Δρ. Άννα Παπαγεωργίου για την ολοκληρωμένη, κατανοητή σε απ’ όλους, λεπτομερή παρουσίαση” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του συλλογου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ