Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Αδέσποτα σκυλάκια βρήκαν σπίτι μέσα από τη δράση υιοθεσίας του Δήμου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ξεχωριστή δράση υιοθεσίας ζώων, γεμάτη αγάπη για τα αδέσποτα και πλήθος ζωόφιλων, πραγματοποίησε το Γραφείο Προστασίας Ζώων Δήμου Γαλατσίου, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στο χώρο του Πάρκου Κοινωνικοποίησης και Άσκησης Σκύλων, στο Άλσος Βεΐκου.

Η δράση υιοθεσίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου) με σκοπό να γνωρίσουν όσο περισσότεροι πολίτες γίνεται τα σκυλάκια από την πανσιόν φιλοξενίας ζώων, που ψάχνουν να βρουν μια τρυφερή αγκαλιά. Στον χώρο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων του Άλσους Βεϊκου μεταφέρθηκαν συνολικά 9 ζώα (σκύλοι) μαζί με τους εκπαιδευτές τους, από τη συνεργαζόμενη με τον δήμο πανσιόν φιλοξενίας «Sweet paws», από τα οποία τα 3 υιοθετήθηκαν.

 

 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Σπύρο Αργυρό, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου συνομίλησαν με τη Νομική Σύμβουλο του Δήμου για την Προστασίας των Ζώων κ. Νίκη Τηλιακού και με τον κτηνίατρο που συνεργάζεται με τον Δήμο κ. Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο για θέματα που αφορούν τα αδέσποτα και τις υιοθεσίες ζώων. Στη δράση υιοθεσίας συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Μπάστας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γιάννης Κορρές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ