Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Βύρωνα την Κυριακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, στις 10:00 πμ.

Η γιορτή θα αρχίσει με τις μελωδικές φωνές της χορωδίας των παιδιών του 7ου δημοτικού σχολείου της πόλης σε γιορτινά τραγούδια. Στη συνέχεια η σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» θα παρουσιάσει κάλαντα από τον απανταχού  Ελληνισμό, βάζοντας μας στο κλίμα των ημερών.

Ο Σύλλογος Αρμενίων Καρέα Βύρωνα, ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα-Παγκρατίου & Καισαριανής,  η Ένωση απανταχού Ευρυτανισσών και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα, που δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη γιορτή αυτή, θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικούς σκοπούς της ιδιαίτερης πατρίδας  τους.

Η γιορτή θα κορυφωθεί με  την συναυλία  από το Συγκρότημα ΔΑΛΙΑΝΗ σε ένα παραδοσιακό μουσικό γλέντι και αντάμωμα τοπικών παραδόσεων από όλη τη χώρα.

Θα προσφερθούν κουραμπιέδες και μελομακάρονα, κρασί και τσίπουρο από το  Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα – «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και θα συμμετάσχει η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ