Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Το πρόγραμμα του 2ου Vyronas Street Art Festival

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα του 2ου Street Art Festival Δήμου Βύρωνα που θα διεξαχθεί 28 & 29 Μαΐου ανακοίνωσε ο Δήμος Βύρωνα.

Όπως αναφέρει: “Σας περιμένουμε όλους από το Σάββατο 28/05 και ώρα 17:00, στο Σχολικό Συγκρότημα Εργάνης Ταταούλων (Ταταούλων & Μηδείας 16231 Βύρωνας) https://goo.gl/maps/ASmFSedVSkaQqxHY7 για να πάρετε μέρος σε μια δράση που θα φέρει κοντά τους επισκέπτες με τους καλλιτέχνες.

Το φεστιβάλ ξεκινάει δυναμικά με τα δύο graffiti workshops για παιδιά και όχι μόνο. Πρόκειται για δυο εργαστήρια ζωγραφικής, με βασικό άξονα την τέχνη του δρόμου. Το πρώτο θα γίνει το από τις 17:00 έως τις 18:30 και θα αφορά μικρότερες ηλικίες (από 7 έως 11 χρονών), ενώ το δεύτερο που θα γίνει στις 19:00 – 20:30 θα αφορά ηλικίες από 12 έως 17 χρονών.

Μετά τις 18:00, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο φεστιβάλ το μουσικό σχήμα Οδός Αρμονίας!

 

 

Τη Κυριακή 29/5 από τις 09.00 το πρωί, η τέχνη θα είναι παντού με τις τοιχογραφίες που θα γίνουν, ο Ρυθμοι Του Δρομου official θα δώσει τον ρυθμό με επιλογές από τα 90s έως σήμερα όσο οι καλλιτέχνες θα δημιουργούν!!

Οι Hobo illusionerZ με ανεβασμένη διάθεση και acrodance αέρα, θα είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν με τη νέα τους χορογραφία. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στις 18:00 και στις 19:00!

Τέλος μετά τις 18:15 ο Βασίλης Παναγιωτίδης θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ, με επιλογές που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα, από funky μέχρι ζεϊμπέκικα και από παραδοσιακά μέχρι σκοτεινές μπαλάντες.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ