Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Την Ημέρα της Γυναίκας τίμησε με πρωτότυπο τρόπο ο Βύρωνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως διδακτική ιστορική αναδρομή για τη θέση της γυναίκας στις πατριαρχικές κοινωνίες από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, παρουσιάστηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στον Δημοτικό κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”. Το δρώμενο που ήταν αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), παρουσίασε με χιούμορ αλλά και συγκίνηση η Θεατρική Ομάδα των Κ.Α.Π.Η. Βύρωνα, σε σκηνοθεσία της Βενετίας Χατζηνικολάου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο βουλευτης Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Γιάννης Μπαλάφας, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής της παράταξης «Δύναμη Ζωής» και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού, κα Ελένη Βασιλοπούλου.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης, ο Γιώργος Πλακίδας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, η Λεμονιά Κλωνάρη Αντ/ρχος Πολιτισμού Παιδείας & Νέας Γενιάς, ο Δημήτρης Κόκκαλης Αντ/ρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών,ο Κώστας Αγγέλης Αντ/ρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ο Χρήστος Σπυρόπουλος Αντ/ρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, η Σοφία Δασκαλάκη, δημοτική σύμβουλος, ο Βασίλης Τζαφάς, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄ Βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Βύρωνα και ο Βασίλης Πάγκαλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημοτικής επιχείρησης Βύρωνα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ