Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Σποτ με τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος Βύρωνα για την προστασία από τον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα επικαιροποιημένα μέτρα προστασίας που έχει λάβει ο Δήμος Βύρωνα για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό, από την περασμένη Παρασκευή, περιλαμβάνονται σε ένα σποτ που δημιουργησαν οι άνθρωποι του δήμου.

Τα μέτρα αυτά αφορούν:

Αναστολή της λειτουργίας από σήμερα και μέχρι τις 25 Μαρτίου

·         του Κολυμβητηρίου

·         των Αθλητικών Κέντρων

·         των ανοιχτών και κλειστών αθλητικών χώρων

·         των γηπέδων

·         των Παιδικών Χαρών

·         της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών από το Δήμο, οι ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ θα είναι πλέον 9.00 -12.00. Συστήνουμε στους πολίτες να προσέρχονται στο Δήμο τις ώρες αυτές, μόνο για συναλλαγές που δεν μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Επίσης αποφασίστηκε:

·         οι πληρωμές προς το Δήμο συστήνεται στους πολίτες να γίνονται ηλεκτρονικά (μέσω τραπέζης) ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το ταμείο του Δήμου, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις δημοτικές υπηρεσίες

·         δηλώσεις για τα επιπλέον τετραγωνικά προς την οικονομική υπηρεσία θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω internet στην ειδική πλατφόρμα.

·         για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου και ληξιαρχείου αίτηση στο πρωτόκολλο τηλεφωνικά και παραλαβή κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης για την παραλαβή από τον Δήμο.

·         Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας θα εξυπηρετεί τους πολίτες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

·         Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο ή τα ΚΕΠ οι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά

Δημαρχείο 213 2008 600

Κοινωνική υπηρεσία 210 7624403, 210 7660202

ΚΕΠ 213 2010600

Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του πολίτη θα συνεννοείται με τον αρμόδιο υπάλληλο για την προσέλευσή του στο Δημαρχείο λαμβάνοντας τα βασικά μέτρα πρόληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ