Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Πανελλήνιες: Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βύρωνα, Γ. Κατωπόδη για τους επιτυχόντες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γ. Κατωπόδης απέστεθλε συγχαρητήριο μήνυμα στους μαθητές.

Ο ίδιος αναφέρει: “Αγαπητά παιδιά,

θέλω καταρχάς και εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Ως Δήμαρχος, εκπαιδευτικός και γονιός, γνωρίζω πολύ καλά την ένταση και τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτή η διαδικασία, που ειδικά φέτος ήταν ακόμα δυσκολότερη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία και η αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε σχετικά με το πότε και το πως θα γίνουν οι εξετάσεις, επέτεινε την ανασφάλεια και το άγχος σας και δυσχέραναν ακόμα περισσότερο το έργο σας.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, όμως, πλέον, ένας νέος, ενδιαφέρον και δημιουργικός δρόμος, ανοίγεται μπροστά σας και είμαι σίγουρος ότι θα τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στα δημόσια πανεπιστήμια και να τους πω, ότι τίποτα δεν χάθηκε και τίποτα δεν κρίθηκε. Θα έχετε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχετε την κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση με υπομονή και επιμονή.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά στους γονείς και τους κηδεμόνες που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά με κάθε τρόπο σε αυτήν την δοκιμασία.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ