Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα ανακατασκευάζει τις Παιδικές Χαρές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα προβαίνει στην ανακατασκευή 12 Παιδικών Χαρών, αλλά και στην αναβάθμιση και αναδιαμόρφωση χώρων πρασίνου.
Πιο συγκεκριμένα, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες εργασίες στις Παιδικές Χαρές που βρίσκονται επί της Ραιδεστού, της Καραολή & Δημητρίου και του Καρέα (Αγίου Γεωργίου, της Κισσού).
Ταυτόχρονα, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την ανακατασκευή των Παιδικών Χαρών της Αγ. Τριάδας, της Ανάληψης, της Ν. Ελβετίας, της Πλ. Βαρουτίδη (Αγαλματάκια), του Ντάνκαν, της Πλ. Νικολαίδη, της Πλ. Γράμμου και Αλαμάνας (πάρκο Μανώλη). Η χρηματοδότησή τους πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας αντιμετωπίσαμε το μεγάλο πρόβλημα ανακατασκευής των παιδικών χαρών του δήμου που βρίσκονταν σε πολύ κακή κατάσταση. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η γραφειοκρατία.
Παρόλα αυτά, κατορθώσαμε να εντάξουμε αρχικά 12 Παιδικές Χαρές σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής και του Πράσινου Ταμείου.
Είμαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να σας ανακοινώσω, πως μετά τις 4 παιδικές χαρές που χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο, οι εργασίες για την ανακατασκευή των οποίων ξεκινούν άμεσα, προχωράμε στην προκήρυξη διαγωνισμού για την ανακατασκευή άλλων 8 Παιδικών Χαρών, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
Σύμβαση που αφορά την αναβάθμιση και αναδιαμόρφωση των παιδικών χαρών καθώς και τη λειτουργική και αισθητική βελτίωση των χώρων πρασίνου.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ