Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ο Άγιος Βασίλης γιόρτασε με τα παιδιά στην παιδική χαρά «Νέας Ελβετίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα χαρούμενο πρωινό με πολύ μουσική, χορό και παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά που βρέθηκαν χθες στην Παιδική Χαρά «Νέας Ελβετίας».

Ο Άι Βασίλης με τη βοήθεια ενός πιγκουίνου και μιας «υπερ-δραστήριας βοηθού» οργάνωσαν ένα πάρτι γνωριμίας και διασκέδασης για τα παιδιά του Βύρωνα. Ο  αγαπημένος Άγιος των παιδιών, μοίρασε δώρα, γλειφιτζούρια και πολύ χαρά στους παρευρισκόμενους. Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με σύμμαχο τον καλό καιρό η ανιματέρ, οργάνωσε παιχνίδια για τα παιδιά και συγχρόνισε τη διασκέδαση τους. Τη ζεστή ατμόσφαιρα συμπλήρωσε η προσφορά της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα» που μοίρασε ζεστή σοκολάτα ρόφημα και νόστιμα μπισκότα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε παιδιά και γονείς καλές γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργικότητα. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Βύρωνα  Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Κώστας Αγγέλης, Λεμονιά Κλωνάρη και Χρήστος Σπυρόπουλος.

Η επόμενη εκδήλωση του Δήμου Βύρωνα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2020 είναι προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» με τα  «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» και περιλαμβάνει κάλαντα, παινέματα, σκοπούς και τραγούδια από την παράδοση του Ελληνισμού από την χορωδία «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ