Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Εντατικές προετοιμασίες στο Δήμο Βύρωνα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μέσα στον Αύγουστο, οι στοχευμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού των σχολικών αιθουσών, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης άλλων 10 σχολικών φυλάκων, από το πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ για μακροχρόνια ανέργους. 

Πιο συγκεκριμένα, ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε 35 σχολικές αίθουσες, ενώ οι ελαιοχρωματισμοί θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία, ώστε να υποδεχτούμε τα παιδιά σε ανανεωμένους  και καθαρούς χώρους μάθησης. Παράλληλα δε, τα συνεργεία του Δήμου προβαίνουν και σε όλες τις προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων.

 

 

 

Δέκα επιπλέον σχολικοί φύλακες 

 

Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκαν ήδη οι διαδικασίες πρόσληψης άλλων 10 φυλάκων, από το πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ, για μακροχρόνια ανέργους 55-67 ετών, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον τομέα της φύλαξης των σχολικών υποδομών.

 

Στόχος της δημοτικής αρχής Βύρωνα είναι να γίνουν  εγκαίρως όλες οι απαραίτητες εργασίες – παρεμβάσεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς το Σεπτέμβριο, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον τομέα των αρμοδιοτήτων της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ