Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήμο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ (νωπών και ειδών παντοπωλείου).

Η δράση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 στον Πολυχώρο «ΑΣΤΡΑ», περιοχή Εργάνης στα Θέατρα Βράχων, από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται σύμφωνα με την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα των δικαιούχων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η διανομή να πραγματοποιείται χωρίς καθυστερήσεις.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» καθώς και κάποιο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση (Δεν απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής).

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Αν οι ωφελούμενοι δεν προσέλθουν την ημέρα της διανομής τα νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν σε δομές συσσιτίων και τα τυποποιημένα θα επιστραφούν στις αποθήκες της Περιφέρειας, σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ