Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Δήμος Βύρωνα: Τι έδειξαν οι ποιοτικοί έλεγχοι για τις ασφαλτοστρώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και τη λήψη 31 δειγμάτωναπό τις ασφαλτοστρώσεις – μπετοστρώσεις, εστάλησαν στο Δήμο Βύρωνα από το πιστοποιημένο εργαστήριο τα αποτελέσματα των σχετικών ελέγχων.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν:

α) Το πάχος στρώσεων
β) Το ποσοστό ασφάλτου
γ) Τις κοκκομετρικές διαβαθμίσεις
δ) Τα χαρακτηριστικά τους (Marshail και Rise).

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των μετρήσεων – ελέγχων οι πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις και μπετοστρώσεις στο Δήμο Βύρωνα ικανοποιούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές της μελέτης.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη που τεκμηριώνει την ακεραιότητα των διαδικασιών που προηγήθηκαν στο συγκεκριμένο έργο, εστάλη εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Δ. Σουλιώτη προκειμένου να ανακαλέσει όλους τους ισχυρισμούς περί συμμετοχής της δημοτικής αρχής σε απάτες που αφορούν τις ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Βύρωνα.

«Είμαστε ανοικτοί στην καλόπιστη κριτική όσο έντονη και επίμονη κι αν είναι, εφόσον γίνεται στο πλαίσιο της ευπρέπειας και του αλληλοσεβασμού. Δεν θα ανεχτούμε όμως, από κανέναν, την παραμικρή υπόνοια ή αμφισβήτηση σε θέματα εντιμότητας και ηθικής ακεραιότητας στη διαχείριση δημόσιου χρήματος», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ