Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βύρωνας: Παραδόθηκε προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο των σχολείων της Ανάληψης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, γεμάτη παλμό και νεανικό ενθουσιασμό, έγινε η βράβευση των μαθητών/τριών των γυμνασίων του Βύρωνα, που συμμετείχαν στον αθλητικό θεσμό «Παμβυρώνεια 2023», με την οποία ουσιαστικά εγκαινιάστηκε – παραδόθηκε προς χρήση το πλήρως ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο των Σχολείων της Ανάληψης.

 

Το νέο κλειστό γήπεδο ήταν κατάμεστο, το κλίμα γιορτινό και χαρούμενο και οι μαθητές -αθλητές που τιμήθηκαν αλλά και οι συμμαθητές τους, που τους επευφημούσαν, έδωσαν τον τόνο σε μια αξέχαστη γιορτή!

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν και έκαναν τις βραβεύσεις ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού, Ελένη Βασιλοπούλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Πλακίδας.

 

 

 

 

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών , Δημήτρης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος και Περιβάλλοντος, Κώστας Αγγέλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς, Λεμονιά Κλωνάρη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Χρήστος Σπυρόπουλος και ο  Αντιδήμαρχος Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών, Θέμης Τέγος.

 

 

 

 

Ακόμα, παραβρέθηκαν  η Αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, Ιουλία Κιούπη, η Δημοτική σύμβουλος Αικατερίνη Σφακιανάκη και τα μέλη της επιτροπής αθλητισμού, Πάτροκλος Πανώργιας, Νίκος Ραμαντάνης και Γιώργος Γκαρμπουνώφ και οι Διευθυντές των σχολείων, Βασιλική Τζούβελη και Ελένη Δαμαλά. Παρέστησαν τέλος πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων του Βύρωνα: Γ.Σ. Νίκη Βύρωνα, Δόξα Βύρωνα, Νέοι Βύρωνα, Α.Σ.Β. Αθηναϊκός.

 

Η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ, μεταξύ ομάδων μαθητών που βραβεύτηκαν και με διαιτητές τους αντιδημάρχους Δημήτρη Κόκκαλη και Χρήστο Σπυρόπουλο. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ