Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Βύρωνας: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου μέσα στο σχολείο του [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα έπεσε 17χρονος μαθητής λυκείου από συμμαθητές του και εξωσχολικούς όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδερφή του που δεχόταν καθημερινά bullying.

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δηλώνει ο μαθητής λυκείου στην κάμερα του Star.

Η μικρότερη αδερφή του, που παρατηρούσε το φρικτό θέαμα ξεσπά λέγοντας: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν». «Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», δηλώνει το νεαρό κορίτσι για τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά.

Ξυλοδαρμός από 17 άτομα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στην μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν και εκείνοι όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά του επιτέθηκαν άγρια μέσα στο σχολείο. «Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές». Η αδελφή του προσπάθησε μάταια να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι. «Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», δηλώνει ο 17χρονος.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την επίθεση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Η μητέρα του θύματος τόνισε πως το παιδί φέρει αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ