Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Έπεσε η αυλαία της «Μικρής Σκηνής» του Δήμου Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των παραστάσεων του Δήμου Βύρωνα για παιδιά, υπό τον τίτλο «Μικρή Σκηνή 2023».

Η προσέλευση του κόσμου σε όλες τις παραστάσεις που έγιναν στον ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» με ελεύθερη είσοδο, ήταν μεγάλη και οι μικροί μας φίλοι ευχαριστήθηκαν τα θεάματα που παρουσιάστηκαν.

Η αυλαία της «Μικρής Σκηνής» έπεσε την Κυριακή 3 Μαρτίου με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο δράκος της δεξαμενής» του Θεάτρου Σκιών του Νίκου Τζιβελέκη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία από τις 18 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο να απολαύσουν μια σειρά ποιοτικών εκδηλώσεων που επιλέχθηκαν με προσοχή και αγάπη. Το φετινό πρόγραμμα της «Μικρής Σκηνής» περιλάμβανε ακόμα Κουκλοθέατρο με την παράσταση «Ο εγωιστής γίγαντας» από την ομάδας Τα Πάντα Φι, το Αποκριάτικο Δρώμενο «Γαϊτανάκι» από την ομάδα θεάτρου La Strada, τις θεατρικές παραστάσεις «Οι μύθοι μας τ΄αστέρια μας» από την ομάδα Αερόπλοιο καθώς και από την ομάδα Piedi Sporchi «H Έμπνευση μου είπε…παραμύθια να σας πω».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ