Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Τα Βριλήσσια πλημμύρισαν αγιοβασίληδες για το Santa Run!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τους Αγιοβασίληδες-δρομείς να στέλνουν διπλό μήνυμα, γιορτής αλλά και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Δρόμος Υγείας Santa Run, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Βριλησσίων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αναλήψεως.
Η πρωινή βροχή δεν απέτρεψε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων. Δυναμικό «παρών» έδωσαν o Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», τα Σχολεία, οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας και καθαριστικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
«Η πρώτη διοργάνωση του Δρόμου Υγείας Santa Run στον Δήμο μας είναι μια εξαιρετική αρχή που έστειλε το μήνυμα ότι θα έχει και συνέχεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, προσθέτοντας ότι «είδαμε χαρούμενα πρόσωπα, μπήκαμε στο πνεύμα των γιορτών αλλά λάβαμε και σημαντικά μηνύματα, τόσο για τη συμβολή της άθλησης στην υγεία μας όσο και για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Καλές Γιορτές σε όλους!».
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ) κ. Κυρίτση τόνισε ότι «η συμμετοχή των συμπολιτών μας, το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε, το γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από τόσους ανθρώπους, μας δείχνει το δρόμο για να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε κι άλλες τέτοιες σημαντικές δράσεις στην πόλη μας».
Το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα των ημερών, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές φρόντισαν για την ήπια κυκλοφορία των οχημάτων και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των κατοίκων της πόλης από όπου πέρασαν οι δρομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ