Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Συνεδρίαση Σ.Ο.Π.Π. για τη χειμερινή περίοδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αναλυτική εξέταση των ζητημάτων που άπτονται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και σε συνέχεια και εξειδίκευση των κατευθύνσεων του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ του Βόρειου Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Βριλησσίων η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο που ακολουθεί.
Στη συνεδρίαση, η οποία διεξάχθηκε υπό το συντονισμό του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, καταγράφηκε ο απολογισμός της θερινής περιόδου για την αντιμετώπιση συμβάντων της αντιπυρικής περιόδου και συναποφασίστηκε με τους εκπροσώπους υπεύθυνους για την πόλη των συναρμόδιων αρχών το πλάνο προληπτικών δράσεων και βασικού σχεδιασμού άμεσων επεμβάσεων που τυχόν χρειαστούν για αντιμετώπιση συνεπειών έντονων καιρικών φαινομένων, κατά τη χειμερινή περίοδο.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αλέξης Μαυραγάνης, η κ. Α. Καραμάνου από την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Α. Μαυρίδης αξιωματικός του 9ου Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Γ. Γκεμιτζόγλου εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Π. Γεωργακάκης εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας Τ. Δημητρίου και ο επιχειρησιακά υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας κ. Α. Κοντομάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ