Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Συνάντηση του Δημάρχου Βριλησσίων με διευθυντές καταστημάτων τραπεζών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βριλησσίων, για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, εκπονεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για την πόλη και την καθημερινότητα των δημοτών σε αυτήν.
Το σχέδιο της Κυκλοφοριακής Μελέτης, που τέθηκε σε εκτεταμένη δημόσια διαβούλευση, με εντυπωσιακή συμμετοχή των πολιτών, περιλαμβάνει ολιστικές παρεμβάσεις στα θέματα κυκλοφορίας, στάθμευσης των αυτοκινήτων αλλά και κίνησης πεζών και ποδηλάτων, με στόχο την οδική ασφάλεια, την ήπια μετακίνηση, τις ήσυχες γειτονιές και την καλύτερη ποιότητα ζωής στα Βριλήσσια.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στο γραφείο του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας προκειμένου ο Δήμαρχος να ενημερώσει τους διευθυντές των τοπικών τραπεζικών υποκαταστημάτων για τις προβλέψεις του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συμβολής των καταστημάτων των τραπεζών της πόλης των Βριλησσίων στην επιτυχή και εύρυθμη λειτουργία του Σχεδίου και στην επίτευξη του τελικού στόχου, να είναι τα Βριλήσσια ένα ήσυχο προάστιο, με ήπια κυκλοφορία και μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ