Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στα Βριλήσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες αποκατάστασης αυτή την ώρα στα Βριλήσσια σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, αναφερόμενος στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με την ηλεκτροδότηση αναφέρει: “Η επικοινωνία μας με τον ΔΕΔΔΗΕ από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι διακοπές ηλεκτρικού και νερού ήταν άμεση, ζητώντας του να επέμβει στα Βριλήσσια για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Η ηλεκτροδότηση ήδη έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει ακόμη για πολλά νοικοκυριά στα Βριλήσσια.
Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μας ότι ο μηχανισμός του Δήμου Βριλησσίων δεν έχει εφησυχάσει λεπτό στις δύσκολες ώρες που διανύουμε.
Πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και είναι αδιανόητο η αγωνιώδης προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που βρίσκονται στο δρόμο νύχτα – μέρα προσφέροντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη, να αποτελεί προϊόν αυτοπροβολής για ορισμένους που «συμπάσχουν» από τον καναπέ του σπιτιού τους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ