Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Πρώτη συνάντηση με… Mellon για τους άνεργους πολίτες του Δήμου Βριλησσίων!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η πρώτη συνάντηση του νέου κύκλου του Προγράμματος Ενίσχυσης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων ανέργων πολιτών του Δήμου Βριλησσίων, από τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων «Μellon», παρουσία του δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.
Εκ μέρους του Δήμου, το «παρών» έδωσαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Α. Μαυραγάνης και εκπρόσωπος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μανιατογιάννης έκανε λόγο για «αυξημένης κοινωνικής σημασίας δράση που γεννιέται στην πόλη μας» και ευχήθηκε «ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων “Mellon” να έχει την καλύτερη διαδρομή και τα βέλτιστα αποτελέσματα στο Δήμο μας και, κυρίως, να αποτελέσει σημαντική χείρα βοήθειας των ωφελούμενων που θα συμμετέχουν σε αυτό», αφού όπως είπε «είναι μια εθελοντική προσπάθεια, με ιδιαίτερο μεράκι, που δεν καλλιεργεί παραιτέρω προσδοκίες από αυτό που πραγματικά μπορεί να κάνει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν (100% δωρεάν) τουλάχιστον 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης (έκαστος), βάσει των προσωπικών τους αναγκών, με στόχο να επιτύχουν το ταίριασμα του επαγγελματικού τους προφίλ με την επιθυμητή θέση εργασίας και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «knowl» για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Επιταχυντή Δεξιοτήτων «Mellon» είναι η εξατομικευμένη μεθοδολογία του, το πρότυπο εθελοντικό μοντέλο και τα εξειδικευμένα, υψηλών προδιαγραφών, μαθησιακά εργαλεία και μέθοδοι που χρησιμοποιεί.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ