Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Πρόσκληση για το Νίκο Μπαρμπούνη στο ρόλο συντονιστή για το Συνέδριο: «Διοίκηση & Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσκληση για Συντονισμό στο 4ο Θεματικό Εργαστήριο, στο Συνέδριο «Διοίκηση & Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», με θέμα: ‘‘Πόλη Αθλητισμού & Κοινωνικής Ευημερίας’’στο Καρπενήσι, στις 25-27 Οκτωβρίου 2018, προς Γενικό Γραμματέα Δήμου Βριλησσίων, κ. Νίκο Μπαρμπούνη.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ‘Κλεισθένης’.
Το 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο έχει προγραμματισθεί να υλοποιηθεί από την Πέμπτη ως το Σάββατο (25 – 27) Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου, όπου θα συμμετέχουν ως ομιλητές, συντονιστές και συμμετέχοντες αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.
Το Συνέδριο προγραμματίζεται σε μια κρίσιμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο και είναι αναμενόμενο να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των εργασιών του, στις αλλαγές και τις προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι.
Το μεγαλύτερο μέρος του, όμως θα εστιάσει και σε πληθώρα από άλλα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΤΑ, όπως διοίκηση, οικονομία, περιβάλλον, κοινωνική στήριξη, ψηφιακή διοίκηση, δια βίου μάθηση, χρηματοδοτήσεις, πολιτισμός και αθλητισμός.
Στο 3ήμερο Συνέδριο αναμένεται να κατατεθούν 74 εισηγήσεις από αιρετούς, από ακαδημαϊκούς, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, όπως και από ειδικούς επιστήμονες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις εισηγήσεις αυτές θα συντονίσουν 32 ειδικοί επιστήμονες και αιρετοί στα αντίστοιχα θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ