Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Πρεμιέρα για τον υπαίθριο κινηματογράφο του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 με τη συμμετοχή πολλών δημοτών κάθε ηλικίας έγινε η πρεμιέρα των δωρεάν υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών «Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια» που οργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων, το Εργαστήρι Κινηματογράφου του Δήμου «Κάνουμε ταινία στα Βριλήσσια» και η κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση.
Η Πλατεία Ελευθερίας, τόσο την ημέρα αυτή όσο και το Σάββατο και την Κυριακή που συνεχίσθηκαν οι προβολές, σαν ‘μια άλλη ωραία κοιμωμένη’, ξύπνησε, ζωντάνεψε και υποδέχθηκε τους φίλους του κινηματογράφου προσφέροντάς τους ένα ωραίο περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος της πόλης Ξενοφών Μανιατογιάννης, στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων των φορέων για τη δημιουργία ενός θερινού κινηματογράφου στα Βριλήσσια. Μια προσπάθεια που οδήγησε καταρχάς στη χωροθέτηση στο Πάρκο ‘Μαρία Κάλλας’ (πρώην Ναυτική Βάση). Επίσης, για το φετινό καλοκαίρι οργανώθηκαν οι υπαίθριες δωρεάν προβολές – αφιερώματα με τίτλο ‘Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια’.
Ο κ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους δημότες, τους ανθρώπους που οργάνωσαν και εργάζονται για αυτή την πολιτιστική δράση, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που αγκάλιασαν όλη την προσπάθεια.
Οι κινηματογραφικές προβολές στην Πλατεία Ελευθερίας ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου και μεταφέρονται από την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο χώρο του Πάρκου της Ρεματιάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ