Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Παιδικές φωνές ενώθηκαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων «Αίθουσα Μουσών» του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Βριλησσίων, στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι παιδικές φωνούλες συγκίνησαν και ξεσήκωσαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες των δήμων : Βριλησσίων, Παπάγου – Χολαργού, Νέας Ιωνίας και του Δήμου Βέλου – Βόχας (η παιδική χορωδία Δημοτικού σχολείου Βραχατίου).

Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά τα οποία μετέφεραν στο κοινό, με τον ομορφότερο τρόπο, το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους δασκάλους της μουσικής και τους πιανίστες που τα συνόδευσαν. Συγκεκριμένα, στους : κο Γιώργο Ζιάκκα και κο Σάββα Σοράνογλου για τον Δήμο Βριλησσίων, κα Μαρία Ανδρεαδάκη, κα Μαρία Βαρδαλά και κο Αλέξανδρο Στουπάκη καλλιτεχνικό δ/ντή του ΟΠΑΝ για τον Δήμο Νέας Ιωνίας, στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» την κα Κατερίνα Μάσκα και τον κ. Γιάννη Τσακόπουλο για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και την κα Γκρέκα Πετούμενου για τον Δήμο Βέλου – Βόχας.

 

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κων/νος Βαφειάδης και η Αντιδήμαρχος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, κα Μαρία Μουρατίδη. Παρέστησαν ο κ. Παύλος Καμάρας, υπεύθυνος προγραμμάτων Συνδέσμου και Πρόεδρος ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κα Ιωάννα Κυρίτση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ