Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων άνοιξε την “αγκαλιά” του σε όλες τις μητέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο “Μίκης Θεοδωράκης” η γιορτή της Μητέρας από το Δήμο Βριλησσίων, μέσω του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Κοκκίνης.

Το “παρών” έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού κ. Σοφία Χαντζάρα, ο επίτιμος Δήμαρχος κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Κων/νος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κρητών Βριλησσίων» κ. Στυλιανός Κουρομιχελάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού, εξωραϊστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου Βριλησσίων «Ο ΒΡΑΧΟΣ» κ. Αργύρης Κεχαγιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων «ΠΥΡΡΟΣ» κ. Σοφία Μαντινίδου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΒ.

 

 

Η ημέρα περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, ενώ η προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφικής ανάπτυξης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού συλλόγου «Η Αγκαλιά», ήταν πραγματικά συγκινητική.

Ακόμη, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χορούς, μοντέρνους και παραδοσιακούς, μουσική με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, κατασκευές με θέμα τη μητέρα, γυμναστική και ομαδικά παιχνίδια.

 

 

To εργαστήρι φωτογραφίας του ΠΑΟΔΗΒ ήταν εκεί και αποθανάτισε όλες τις στιγμές από τα διάφορα δρώμενα που στο χώρο του Πάρκου, συνθέτοντας ένα κολάζ χρωμάτων και εικόνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν τριαντάφυλλα σε όλες τις μανούλες που βρίσκονταν στο χώρο των εκδηλώσεων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ