Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό στα σχολεία των Βριλησσίων σήμανε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης, βρέθηκε στους αγιασμούς των σχολείων και ευχήθηκε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο, ενώ κατά τη δήλωσή του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία: «Η σκέψη μας είναι κοντά στους μαθητές της Θεσσαλίας που σήμερα δεν θα προσέλθουν στα σχολεία τους. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί άμεσα κάθε δυσκολία και οι περιοχές που δοκιμάζονται, να επανέλθουν, όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, στην κανονικότητα. Ο Δήμος Βριλησσίων στέκεται έμπρακτα στο πλευρό τους και σύντομα ο ίδιος θα παραδώσω την αποστολή βοήθειας, που χάρη σε σας συγκεντρώσαμε και σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

 

Να σημειώσουμε ότι καθ ‘ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα σχολεία των Βριλησσίων, όλων των βαθμίδων, πραγματοποιήθηκαν εργασίες, συντήρησης, ανακατασκευής και παρεμβάσεις σε αύλειους χώρους, ώστε να υποδεχτούν εκπαιδευτικούς και μαθητές σε ένα ασφαλές, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ