Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Με πλούσιες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του 30ου Φεστιβάλ Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του 30ου Φεστιβάλ Βριλησσίων γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 70 χρόνια για το Δήμο Βριλησσίων.

Τόσο οι πολίτες της πόλης, όσο και οι επισκέπτες όμορων δήμων απόλαυσαν και ταξίδεψαν με τις  μελωδίες μεγάλων ερμηνευτών, θεατρικών παραστάσεων και εκθέσεων ζωγραφικής και φωτογραφίας.
Ξεκινώντας από την ελληνική παράδοση και το παραδοσιακό τραγούδι, συνεχίστηκαν για 3η συνεχή χρονιά στα Βριλήσσια τα «ΑΗΔΟΝΙΔΕΙΑ», προς τιμήν του σπουδαίο ερμηνευτή της ελληνικής παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα τραγουδισμένα από τους Δ. Υφαντή & Θ. Στίγκα.
Οι δημότες και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να «περιπλανηθούν» μουσικά με τα τραγούδια των: Μάριου Φραγκούλη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Νότη Μαυρουδή και Νένας Βενετσάνου και να απολαύσουν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις αναγνωρισμένων πρωταγωνιστών του θεάτρου, όπως των: Νίκου Κουρή, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Βίκυς Σταυροπούλου, Δημήτρη Μαυρόπουλου.

Το 2ο μέρος του Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και θα συνεχίσει να ψυχαγωγεί το κοινό με καταξιωμένους στο χώρο τους ερμηνευτές, δημιουργούς & καλλιτέχνες και αξιόλογα θεατρικά σχήματα έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, προσφέροντάς ποιοτικές και ξεχωριστές βραδιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ