Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Με παιδικές φωνές γέμισε ο νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο νέος παιδικός σταθμός είναι πρότυπο σύγχρονης τεχνολογικής και αρχιτεκτονικής κατασκευής και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 82 νηπίων. Σήμερα λειτουργεί το 1ο τμήμα δυναμικότητας 27 παιδιών και αναμένεται η έναρξη λειτουργίας ακόμα δυο τμημάτων ίδιας δυναμικότητας με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών σε τοπικό επίπεδο.
Ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε ότι «ο νέος, πρότυπος βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός αποτελεί υπόδειγμα ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και εξασφάλισης υψηλής ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», ενώ πρόσθεσε ότι «με τον νέο Σταθμό κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για υποδομές που θα καλύπτουν όλα τα παιδιά της πόλης μας αλλά και για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους τους δημότες».
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη δήλωσε ότι «σε ένα κτίριο-κόσμημα, με τον πλέον σύγχρονο βιοκλιματικό σχεδιασμό, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια το 1ο τμήμα παιδιών, γνωρίζοντας ότι θέτουμε σταθερά και με συνέπεια τις βάσεις για σύγχρονες υποδομές και ποιοτικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες των Βριλησσίων».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ