Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Θερμή η ανταπόκριση των δημοτών στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων, που πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Η εκδήλωση άρχισε με τους επικεφαλής Κ. Παπασπηλίου και Ε. Σακισλή από τις δημοτικές παρατάξεις «Ανατροπή στα Βριλήσσια» και « Βριλήσσια Ανοικτή Πόλη Αλληλεγγύης & Πολιτισμού» αντίστοιχα, καθώς και τον εκπρόσωπο της «Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια» Γ. Πισιμίση να απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε ενδεικτικά στο έργο που έχει διατελέσει ο δήμος την τελευταία τετραετία και ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητά του για το Δήμο Βριλησσίων.
Ταυτόχρονα με ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας, ο κ .Μανιατογιάννης κάλεσε «όσους πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, ώστε η πόλη μας να είναι μια πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, παιδείας και πολιτισμού με επίκεντρο τον Άνθρωπο και όχι τις κομματικές εξαρτήσεις» να αγωνιστούν μαζί του.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ