Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ηχηρό μήνυμα υπέρ του εθελοντισμού στη δράση καθαρισμού του δάσους Θεόκλητου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε η δράση περιμετρικού καθαρισμού Δάσους Θεόκλητου και εφαπτόμενη του περιοχής της Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη της φετινής περιόδου της πυροφύλαξης και όλων των αναγκαίων μέτρων πυρο-πρόληψης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης Γιορτής Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και τον Σύνδεσμο για την Προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), και με την ενεργό εθελοντική συμμετοχή εργαζομένων γνωστού σούπερ μάρκετ, μελών περιβαλλοντικών συλλόγων και ενεργών πολιτών.

 

Στον ετήσιο εθελοντικό καθαρισμό της δασικής περιοχής του Θεόκλητου και της παραρεμάτιου ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, η Δήμαρχος Πεντέλης κα Δ. Κεχαγιά, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλ. Σιώμος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών του Δήμου Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης , η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βριλησσίων κα Κ. Χρυσοπούλου και ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου «Βριλησσός» κ. Διαμ. Παπαδόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ