Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Δήμο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (Φλωρίνης 24) από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, και θα διαρκέσει από τις 10.00-13.00.

Η διαδικασία θα γίνει όπως και κάθε φορά με την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και με την βοήθεια των Εθελοντών ιατρών μας και νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα η συνεργασία διεξάγεται με:

  • τον Σύλλογο Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων σώματος “Η Αλληλεγγύη”
  • τον Ι.Ν. των Αγ.12 Αποστόλων
  • τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων
  • τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Άνω Βριλησσίων “Μεταμόρφωση του Σωτήρος”

Υπογραμμίζεται πως για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την αποφυγή του συγχρωτισμού,θα κλείνονται ραντεβού στο τηλ. 210-8045564, 210-6135611.

“Τα αποθέματα σε αίμα μειώνονται δραματικά και οι ανάγκες στο Σύστημα Υγείας αυξάνονται συνεχώς. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας . Μερικά λεπτά μπορούν να χαρίσουν ζωή σε κάποιο συνάνθρωπό μας που δίνει τη δική του μάχη σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου”, δηλώνει σχετικά η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας & πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κα Βούλα Αρσένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ