Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Δωρεάν internet σε ακόμα περισσότερα σημεία στα Βριλήσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Την επένδυση στην τεχνολογία και την προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες συνεχίζει ο Δήμος Βριλησσίων, ο οποίος έχει ήδη δώσει προς χρήση 7 νέα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο ίντερνετ (WI-FI) στους δημότες και επισκέπτες της πόλης.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, υπηρεσίες δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο παρέχονται ήδη στα ακόλουθα κεντρικά σημεία: Πνευματικό Κέντρο, Πλατεία Ελευθερίας, Ναυτική Βάση, Πλατεία Άνω Βριλησσίων, Γήπεδο Μητροπούλου, Πάρκο ΤΥΠΕΤ, Πλατεία 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κων/νο Βαφειάδη, «επενδύουμε στη συνδεσιμότητα προς όφελος όλων, γιατί πιστεύουμε όχι μόνο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αλλά και στην παροχή ίσων δυνατοτήτων: παρέχοντας δωρεάν, σε όλους, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, παρέχουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς».
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε σχετικά: «Διευρύνουμε συνεχώς το δίκτυο δωρεάν WiFi στην πόλη μας, με στόχο να δώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας πρόσβαση στην ελεύθερη επικοινωνία. Αξιοποιούμε τα εργαλεία της τεχνολογίας προς όφελος όλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ