Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Βραβεύτηκαν οι 200 νέοι φοιτητές του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη από νεαρό φοιτητόκοσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων στους 200 περίπου μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Οι τέσσερις μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε Λύκειο έλαβαν, ως δώρο, διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Υποδομών & Διαχείρισης Οικονομικών Κ. Βαφειάδη.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης συνεχάρη τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα ευχήθηκε στους αποφοίτους να ‘απολαύσουν’ τα όμορφα φοιτητικά χρόνια τα οποία είναι χρόνια εμπειριών, γνωστικών εξερευνήσεων και μελλοντικών αποφάσεων.

 

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών Α. Μαυραγάνης, o δημοτικός σύμβουλος Τ. Δημητρίου, ο Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής Α. Εγκολφόπουλος, οι διευθύντριες των δύο Λυκείων Ε. Κωνσταντίνου και Α. Χαρίση, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και γραμματέας του 1ου Λυκείου Δ. Γκιουρτσίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕΛ κ. Βλάχος, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης και Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Χαλανδρίου Π. Αρβανίτης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ