Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ανέβηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, ανέβηκε η θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ».
Η παράσταση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) με τον Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.
Σκοπός του πολιτιστικού αυτού προγράμματος του Συνδέσμου είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων-μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους Δημότες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κυρία Σοφία Κορωναίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βριλησσίων και Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Αλέξης Μαυραγάνης και κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, οι Δημοτικές Σύμβουλοι Χαλανδρίου κυρίες Ευγενία Κατούφα και Κωνσταντίνα Μπούμπα, καθώς και πλήθος κόσμου που απόλαυσε αυτήν την εξαιρετική παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ