Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 30/1 στο Δήμο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκτακτη αιμοδοσία μετά από έκκληση του Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» και του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο στο Δήμο Βριλησσίων.

Πιο αναλυτικά, το Γ. Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» και ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας στη Θεσσαλονίκη απευθύνουν επείγουσα έκκληση για αίμα καθώς τα αποθέματα σε αίμα δεν επαρκούν, ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω κορωνοιού.
Έτσι, ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με όλους τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος “Η Αλληλεγγύη”, Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλήσσια, Πολιτιστικός και Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων “Μεταμόρφωσης Σωτήρος”, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στις 30 Ιανουαρίου, από τις 09.30 και για όσο χρειαστεί, στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου ( Λ. Πεντέλης 62).
Ο Δήμος απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια και να προσέλθουν να αιμοδοτήσουν κλείνοντας πρώτα ραντεβού στο 210-8045564 και 2106135611, ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.
Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων ενώ όσοι ενδιαφέρονται για την μετακίνησή τους στέλνετε SMS στο 13033 1 κενό, ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ