Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Έκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στο Δήμο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βριλησσίων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον COVID-19, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα τηρώντας πιστά τις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ και των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας και προκειμένου να διασφαλιστεί, όσο το δυνατόν η Δημόσια Υγεία, αποφασίζει:

  • Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ των απογευματινών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε παραχωρηθέντες χώρους σχολείων, συμπεριλαμβανομένων και των Αθλητικών Σωματείων, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.
  • Αναστέλλονται προσωρινά ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.
  • Στα Αθλητικά Σωματεία που πραγματοποιούν προπονήσεις στους χώρους του Κλειστού Γυμαστηρίου, καθώς και στους ανοιχτούς χώρους ποδοσφαίρου και χάντμπολ, συστήνεται να πράξουν το ίδιο.
  • Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων των ομάδων θα πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών στο Κλειστό Γυμναστήριο, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα θα εφαρμοστούν από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ