Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίμησε του πεσόντες ήρωες των Ιμίων [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδήλωση μνήμης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έδωσαν τη ζωή τους την 31η Ιανουαρίου 1996 για την Πατρίδα, πραγματοποίησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 1 Ιανουαρίου στην Πλατεία Ιμίων (Κεντρική Πλατεία Βούλας) παρουσία πλήθους κόσμου. Η εκδήλωση μνήμης ξεκίνησε με Επιμνημόσυνη Δέηση ενώ ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στη σύντομη ομιλία του εξιστόρησε τα γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996 που οδήγησαν στην πτώση του ελικοπτέρου και την κρίση που ακολούθησε.

Εκτός από τον Δήμαρχο, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, της ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. Ιθαγένειας κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας εκ μέρους του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, ο κ. Νίκος Βλαχάκος, αδερφός του πεσόντα στα Ίμια Αντιναύαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, ο κ. Γιώργος Θανάτσης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλυμνίων, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα. Αντζελα Γκερέκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ