Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Ξεκινά η υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υδραυλικά έργα απορροής ομβρίων υδάτων συνολικού προϋπολογισμού 2.852.000 ευρώ εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Τα έργα εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά την υποβολή μελετών από το Δήμο και οι παρεμβάσεις αφορούν αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή της Οδού Αφροδίτης στην περιοχή Καμίνι της Βάρκιζας, στην περιοχή της Οδού Πάσχου στον Ασύρματο Βάρης στην περιοχή των οδών Μπουμπουλίνας, Αθηναΐδος και Ρόδου στη Δ.Ε. Βούλας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματας Βούλας.

Το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα από την Περιφέρεια με την επίβλεψη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και να ξεκινήσει να υλοποιείται το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα συζητείται η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου κατασκευή του ρέματος Χερώματος – Μηλαδέζας σε δια περιφοράς συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη και μετά την έγκριση της το έργο συνολικού προϋπολογισμού 18 εκ ευρώ θα είναι ώριμο για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ