Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Θετικός ο απολογισμός της δράσης επαγγελματικού προσανατολισμού στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, η πρωτοποριακή και ιδιαίτερα βοηθητική δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τους μαθητές της Α’ Λυκείου που αφορά στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υιοθετεί για την παιδεία και θέλοντας έμπρακτα να στηρίξει τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας στην προσπάθειά τους να επιλέξουν κατεύθυνση σπουδών, τους προσέφερε, σε συνεργασία με την Computer Academy και το Κέντρο Atout edu & pro, μια πολύτιμη υπηρεσία μέσα από ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά αξιόπιστο ψυχομετρικό εργαλείο, που θα διευκολύνει σημαντικά τις επιλογές τους.

Τα τεστ έγιναν μέσω διαδικτύου και τα αποτελέσματα παραδόθηκαν και επεξηγήθηκαν στους μαθητές και στους γονείς τους στη διάρκεια παρουσίασης που έγινε στην αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία της σωστής επιλογής των μαθητών στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και χαρακτηριστικά, παρότρυνε τα παιδιά να επιλέξουν το χόμπι τους, δηλαδή αυτό που αγαπάνε, ως επάγγελμα ώστε να μην χρειαστεί να «δουλέψουν» ούτε μία μέρα της ζωής τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ