Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Ερωτηματολόγια και παιχνίδια με δώρα από το Δίκτυο Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό έργο «WaysTUP!», το οποίο στοχεύει στη μετατροπή των αστικών βιοαποβλήτων σε χρήσιμα προϊόντα.

Στο πλαίσιο του έργου, έχουν δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο και ένα παιχνίδι για τους Δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες των κατοίκων τους στη διαλογή απορριμμάτων.

Με τη λήξη του ερωτηματολογίου, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην οποία ένας συμμετέχων θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 50€ από ένα τοπικό κατάστημα.

 

  1. Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έρευνα του WaysTUP! για Δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ ένα από τα μεγαλύτερα Δίκτυα Δήμων στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό έργο «WaysTUP!», το οποίο στοχεύει στη μετατροπή των αστικών βιοαποβλήτων σε χρήσιμα προϊόντα. Στο πλαίσιο του έργου, αναπτύσσεται μια μεθοδολογία η οποία στοχεύει στην αλλαγή της συμπεριφοράς των πολιτών, ενισχύοντας την ενεργό συμμετοχή τους σε προγράμματα ανακύκλωσης βιοαποβλήτων ή οργανικών αποβλήτων.

Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα την αντίληψη και τις συνήθειες των πολιτών στα ανωτέρω θέματα, διεξάγουμε την ακόλουθη διαδικτυακή έρευνα:

https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3QsrBrCGeTTbYLs.

Αν είστε κάτοικος των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ή Ελληνικού – Αργυρούπολης, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε την έρευνα (χρόνος συμπλήρωσης: 5 λεπτά) καθώς επίσης και να κοινοποιήσετε το σύνδεσμο στο δίκτυό σας, εφόσον το επιθυμείτε. Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη.

Συμπληρώνοντας την έρευνα, μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση, προκειμένου να κερδίσετε μια δωροκάρτα αξίας 50€ από ένα τοπικό κατάστημα!

 

  1. Παιχνίδι Ελληνικού – Αργυρούπολης

 

Το WaysTUP! διασκεδάζει σήμερα στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Παίξτε το εκπαιδευτικό παιχνίδι, για να μάθετε περισσότερα για τα ρεύματα συλλογής απορριμμάτων: https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_aiaAzKPYQlyDU46

 

 

  1. Παιχνίδι Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

 

Το WaysTUP! διασκεδάζει σήμερα στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Παίξτε το εκπαιδευτικό παιχνίδι, για να μάθετε περισσότερα για τα ρεύματα συλλογής απορριμμάτων: https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9YwTXGmu6LylrMi

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ