Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

“Ελπίδας Ακούσματα” για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο εορταστικός μήνας στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζεται με “Ελπίδας Ακούσματα” που θα φωτίσουν τις ψυχές μας το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος, έπειτα από μία επιτυχημένη μουσικά καλλιτεχνική χρονιά, θέλησε να κλείσει το 2023 μοιράζοντας το αίσθημα της ελπίδας σε όσους ένιωσε, ότι αποτελούν το σημαντικότερο μέρος αυτού του παζλ, που ονομάζουμε κοινωνία· στα παιδιά! Στα παιδικά χαμόγελα κρύβεται ολόκληρο το αύριο αυτού του κόσμου και, κάθε φορά που ένα παιδικό πρόσωπο φωτίζεται, ανοίγει μία χαραμάδα ελπίδας, ότι αυτός ο κόσμος μπορεί πάντοτε να εξελιχθεί προς το καλύτερο.

Ο ίδιος επέλεξε να προσφέρει αυτά τα συναισθήματα κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο• τραγουδώντας. Ο τίτλος της συναυλίας είναι ενδεικτικός του σκοπού της καθώς η μουσική γαληνεύει τις ψυχές μας και δίνει πνοή στα όνειρα μας. Με την μουσική ταξιδεύουμε, ονειρευόμαστε, ελπίζουμε. Αυτά τα συναισθήματα προσδοκεί να μεταδωθούν στα παιδιά αλλά και σε κάθε παρευρισκόμενο, ο οποίος θα θελήσει να αγκαλιάσει αυτήν την εκδήλωση.

Η συναυλία “Ελπίδας Ακούσματα” διοργανώνεται από τον Σώζο Λυμπερόπουλο, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες, που καθημερινά προκύπτουν.

Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες, με σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών.

Tα Παιδικά Χωριά SOS βοηθάνε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό. Όταν, για σοβαρούς λόγους, ένα παιδί δεν μπορεί, πλέον, να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, παρέχουν ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας, είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS. Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικός Ξενώνας SOS, 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 19:00

Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα, 16673

Γενική Είσοδος: 10€ | Φοιτητές: 8€ | Παιδιά/ΑμΕΑ: 5€

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/paidika-xoria-sos-elpidas-akousmata/

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ