Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Συνεχίζεται ο αγώνας για έναν κόσμο χωρίς ναρκωτικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτή είναι η αποστολή των Εθελοντών του Ιδρύματος ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στην Ελλάδα: Nα κάνει γνωστά στους νέους μας τα ΑΛΗΘΙΝΑ δεδομένα για τις καταστροφικές ουσίες, ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους!

 

Το Σάββατο, 22 Απριλίου έδωσαν το παρών στο Μενίδι, όπου διένειμαν 800 ενημερωτικά βιβλιαράκια στη Κεντρική Πλατεία Αχαρνών.

 

Οι γονείς που πέρασαν από την Πλατεία ενδιαφέρθηκαν ακόμα περισσότερο να πάρουν τα βιβλιαράκια, συγχαίροντας το έργο των Εθελοντών, και συμφωνώντας μαζί τους ότι μόνο η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι το «όπλο» που χρειάζονται τα παιδιά τους ώστε να είναι περισσότερο  προστατευμένα!

 

Ο υπεύθυνος του Προγράμματος, κ. Μανώλης Βλαχάκης υποστήριξε ότι : “όταν οι «φίλοι» σε πλησιάσουν και σου προσφέρουν «κάτι που θα σε  ανεβάσει», τότε πρέπει να σκεφθείς γρήγορα και θα δώσεις τη σωστή απάντηση, ΜΟΝΟ  όταν γνωρίζεις τις Αληθινές πληροφορίες”.

 

Το Πρόγραμμα “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ” υποστηρίζεται από την Εκκλησία της Scientology Διεθνώς. Η Scientology είναι σύγχρονη, αναγνωρισμένη  θρησκεία και Ιδρυτής είναι ο συγγραφέας και Ανθρωπιστής Λ. Ρον Χάμπαρντ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.notodrugs.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ