Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Τα μέλη του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. διέπρεψαν για άλλη μια φορά με τις μαγειρικές τους ικανότητες

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 στο Β’ ΚΑΠΗ Ασπροπύργου στην Παραλία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Φαγητού και Γλυκού, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας με μέριμνα του Αντιπροέδρου, κ. Αντώνιου Κοναξή.

Μέλη κάθε ηλικίας είχαν ετοιμάσει τις σπεσιαλιτέ τους και αφού πρώτα βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή, τα εδέσματα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα φαγητά και τα γλυκά που δοκίμασαν ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι νικητές της βραδιάς, οι οποίοι παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα για την επιτυχία τους.

Τόσο ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός όσο και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνιος Κοναξής ευχαρίστησαν τα μέλη για τη συμμετοχή τους στη δράση, συνεχάρησαν όλους τους διαγωνιζόμενους για τις ικανότητές τους στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και τόνισαν ότι, ο Οργανισμός θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πρωτότυπες δράσεις για να στηρίξει και να κρατά ενεργή όχι μόνο τη τρίτη ηλικία αλλά και όλα τα μέλη του.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Ηλίας, ο πρώτος επιλαχόντας Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Σταμάτης Πουλής, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., Νίκος Τερζόγλου, Σπυριδούλα Μαυράκη , εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης και το προσωπικό του Οργανισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ