Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Πλήρως ανακαινισμένη η παιδική χαρά στην Κάτω Φούσα Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

H Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου προχώρησε σε ολική ανακατασκευή Παιδικής Χαράς στην Κάτω Φούσα.

​Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος επιθεώρησε την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης και ανάπλασης που πραγματοποιήθηκαν και περιλάμβαναν τις εξής εργασίες:

• την επίστρωση σκυροδέματος επιφανείας
• την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας (αντικραδασμικό, αντιολισθητικό)
• την τοποθέτηση νέου εξοπλισμού
• την βαφή κιγκλιδωμάτων με ειδικά χρώματα με αντισκωριακή προστασία, ανθεκτικά στις έντονες καιρικές συνθήκες και στις UV ακτίνες και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η ποιοτική αναβάθμιση του χώρου, αποτελεί μέλημα μιας ευρύτερης «εκστρατείας» του Δήμου, που έχει ως σκοπό να ακολουθήσει τις σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνοτροπίες, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις Παιδικές Χαρές της πόλης. Σταδιακά θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης και σε άλλους χώρους αναψυχής του Δήμου. Όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος του Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, «Ο Δήμος εκτελεί το χρέος του προς τους δημότες. Από την άλλη, καμία σύγχρονη κατασκευαστική μέθοδος δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γονική επιτήρηση. Πασχίζουμε οι παρεμβάσεις μας στις Παιδικές Χαρές να εξασφαλίζουν ασφάλεια για την ψυχαγωγία των μικρών δημοτών μας. »

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ