Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανάπλασης στα γήπεδα του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανάπλαση των αθλητικών χώρων του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα περιμετρικά από τις μπασκέτες, αλλά και στο γήπεδο του βόλεϊ, για την ασφαλή άθληση των μαθητών. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός της εξέδρας και όλου του αύλειου χώρου.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε η διασύνδεση όλου του σχολείου με το διαδίκτυο και δημιουργήθηκε η 2η αίθουσα Η/Υ, προκειμένου να εξοικειώνονται οι μαθητές με τις νέες τεχνολογίες αιχμής αλλά και να επιτυγχάνεται η πληρότητα της σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τέλος, παραδόθηκε, με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής, ολοκαίνουριο πιάνο (από την εταιρεία Φίλιππος Νάκας) για την εξάσκηση των Μουσικών Δεξιοτήτων των μαθητών της πόλης.

Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η νεολαία του Ασπροπύργου, το μέλλον της πόλης, να διαθέτει ένα σύγχρονο διδακτικό περιβάλλον δημιουργίας και πολιτισμού, εντός του οποίου να σφυρηλατούνται δεξιότητες, αρχές και αξίες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεώργιος Φίλης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: «Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα εργασιών, το αποτέλεσμα μας ανταμείβει όλους, του να διαθέτουμε δηλαδή ένα άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, με σύγχρονες αθλητικές υποδομές. Είναι μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας του Δημάρχου, Νικολάου Μελετίου να βελτιώσει με όσα μέσα διαθέτει τις συνθήκες στα σχολεία της πόλης μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ