Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Νέος εξοπλισμός συλλογής βιοαποβλήτων στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μεγαρέων από την Περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του προγράμματος που εφαρμόζει η Περιφέρεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Αττική, παραδόθηκαν στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μεγαρέων 3 απορριμματοφόρα σύγχρονης τεχνολογίας, καφέ κάδι για τη συλλογή βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης τα οποία θα τοποθετηθούν, κατά προτεραιότητα, σε σχολεία και χώρους υψηλού συγχρωτισμού.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έκανε την παράδοση συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Λ. Κοσμόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλη.

Ο κ. Πατούλης παρακολούθησε μαζί με τους Δημάρχους μία επίδειξη της λειτουργίας των απορριμματοφόρων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σχετικά με την ανάγκη συστράτευσης φορέων και πολιτών σε αυτή την προσπάθεια να γυρίσει η Αττική οριστικά σελίδα στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. «Στόχος είναι να κάνουμε όλοι μαζί μία νέα «πράσινη» αρχή που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων, υπέρ των πολιτών», επισήμανε ο Περιφερειάρχης.

Αρχικά, στον Δήμο Ασπροπύργου παραδόθηκαν 1 απορριμματοφόρο, καφέ κάδοι συλλογής βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης. Κατά την επίσκεψη του στο Δήμο Ασπροπύργου υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Ν. Μελετίου. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Αντώνιος Καραμπούλας, Θεμιστοκλής Τσίγκος, Ιωάννης Νέζης και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτριος Καγιάς.

Στην Ελευσίνα ο κ. Πατούλης παρέδωσε στο Δήμαρχο Α. Οικονόμου 1 απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Λ. Παππάς και Μ. Μίχας.

Τέλος, στο Δήμαρχο Μεγαρέων Γ. Σταμούλη ο κ. Πατούλης παρέδωσε 1 απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Κ. Φυλακτού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ