Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Μια δράση που σκόρπισε χαρά στα παιδιά του Δήμου Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαμόγελα στα χείλη των μικρών παιδιών μοίρασε για ακόμη μία φορά η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα. Σοφία Μαυρίδη μαζί με την Διευθύντρια κα. Ιωάννα Μαλιάτση και το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ασπροπύργου μοίρασαν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Τα δώρα που διανεμήθηκαν είχαν συγκεντρωθεί με την συμμετοχή όλων των δημοτών μέσω της δράσης του Δήμου με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Τη δράση στήριξε με την προσφορά επιπλέον των συγκεντρωθέντων δώρων ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας, κ. Δημήτριος Καγιάς.

 

Τα όργανα της Δημοτικής Αρχής μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικολάου Μελετίου, επισημαίνοντας ότι πρωταρχικός στόχος του Δήμου είναι η ισοτιμία όλων των πολιτών, και η θεσμική στήριξη όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο. «Κανένα παιδί χωρίς δώρο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικολάος Μελετίου, «κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ